Vizualizate recent
Nu există elemente

Gratar multifunctional Olympia Hard Cook, 37 x 27 cm, multistratificat, aluminiu special pentru alimente, negru

Gratar multifunctional, multistratificat cu particule minerale, aluminiu special pentru uz alimentar, fara nichel, produs fabricat in Italia

Garantie: 60 luni

230,00 lei (cu TVA)
Cod produs:
HARDCOOKGV37
Brand:
Descriere

Olympia produce articole de gatit de inalta calitate, fabricate in intregime in Italia.

Gratar multifunctional din aluminiu turnat sub presiune cu acoperire antiaderenta.

Prelucrarea prin turnare

Productia are loc prin turnarea aluminiului topit sub presiune inalta, la 700 ° C, care este apoi adaugat in matrite. Aceasta tehnologie ne permite sa obtinem diferite grosimi (adica mai mult aluminiu pe partea inferioara, de exemplu), pentru a obtine o distributie ideala a caldurii, ajutandu-va sa economisiti energie electrica si sa obtineti preparate gatite perfect. Aceasta tehnologie este singura care permite obtinerea unor manere de aluminiu intregi, “dintr-o bucata” impreuna cu vasul. Astfel, produsele sunt mai rezistente si poti fi folosite si la cuptor.

Finisajele

Finisajele sunt realizate cu atentie pentru cele mai mici aspecte, de catre artizanii nostri, cu detalii adaugate manual, ce confera produsului valoarea si exclusivitatea tipica a produselor artizanale.

Stantare la rece

Stantarea se realizeaza la rece, de pe un disc de aluminiu gros.

Preformarea corpului si acoperirea se realizeaza cu tehnologie de acoperire prin pulverizare SCS, cu mai multe straturi.

Acoperire

Folosim produse de la marca WHITFORD, lider pe piata in productia de materiale pentru acoperire, de inalta calitate si certificate in conformitate cu cele mai stricte standarde internationale. Materialele nu contin PFOA (Acid perfluorooctanoic) si sunt potrivite pentru contactul cu alimentele.

Acoperirea se realizeaza prin pulverizare, fiind singura tehnologie ce permite aplicarea mai multor straturi pe produs si creeaza o grosime mai mare, un finisaj “non-stick”, cu insertie de titan sau particule minerale, ce sporesc rezistenta produsului in timp.  

Sanatate si siguranta

Produsele sunt realizate in conformitate cu reglementarile europene pentru produsele ce intra in contact cu alimentele.

Caracteristici:

  • Fara Acid perfluorooctanoic;
  • Fara nichel;
  • Aluminiu special pentru alimente, reciclabil.

Vas din aluminiu cu grosime ridicata

  • fabricat 100% in Italia;
  • calitate inalta: generatie de acoperire multistrat MINERALS + PFOA FREE, intarita cu particule minerale, rezistent la orice ustensile metalice, temperaturi ridicate, alimente agresive, masina de spalat vase, etc.
  • acoperirea cu mai multe straturi se aplica prin pulverizare, iar cu finisajul special "granit" face ca instrumentul sa fie foarte lipicios si rezistent in timp;
  • materialul folosit este aluminiu de calitate alimentara, fara metale grele care ar putea provoca alergii, cum ar fi nichel;
  • utilitate : pentru toate plitele de gatit, cu exceptia inductiei, in cuptor, securitate pentru masina de spalat vase.

Gatit sanatos - Vasele de gatit Olympia va ofera posibilitatea de a gati sanatos, simplu si rapid, fiind concepute pe baza unei tehnologii avansate. Spre deosebire de vasele obișnuite din aluminiu, aceste tigai nu contin PFOA ceea ce face inutila utilizarea grasimilor. Produs sigur de utilizat in caz de alergii la metale grele si nichel. Finisajul cu aspect de piatra ajuta la cresterea rezistentei la zgarieturi si uzura.

Detalii produs
HARDCOOKGV37

Fișă tehnică

Material
Aluminiu alimentar
Culoare
Negru
Dimensiune
370 x 270 mm
Sursa de caldura
Gaz / Electric
Garantie
5 ani
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
20 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!