Vizualizate recent
Nu există elemente
Nu există elemente

Cuptor Pirolitic Platinium De Dietrich 60 cm 12 functii Absolut Black

8.759,00 lei (cu TVA)
Cod produs:
DOP8785X
Descriere

Cuptor electric De Dietrich 60 cm 12 functii negru absolut CUPTOR DE PIROLIZA DOP8785A
Colectie Farmec -Acest cuptor are toate caracteristicile avangardiste și moduri exclusive de gătit. Profitați de funcții inovatoare, cum ar fi funcția de uscare sau Sabbat, precum și de peste 90 de rețete prestabilite în modurile Bucătar, Ghid culinar, Temperatură joasă, Patiserie franceză. Stilul său unic și rafinat vă va permite să luați măsura completă a comorilor artei culinare semnate De Dietrich.
Dispune de :

 • Tehnologia Perfect Sensor -analizează continuu conținutul de umiditate din centrul preparatului, detectează greutatea și volumul acestuia. Cuptorul controlează și reglează automat toți parametrii de gătit pentru un rezultat culinar excepțional.
 • Modul „Șef”.--Această tehnologie exclusivă, brevetul De Dietrich, vă oferă 15 feluri de mâncare complet automatizate. Tot ce trebuie sa faci este sa il selectezi pe cel din meniu si sa iti pui vasul la cuptor la inaltimea potrivita, conform recomandarii cuptorului incorporabil cu piroliza.
 • Modul de patiserie franceză: Cuptorul tau pirolitic incorporabil ofera 12 retete automate de gatit: Macaroane, Cannelés, Fondant de ciocolata... Pentru a face aceste mari clasice de patiserie cu talent si succes, bazeaza-te pe acest meniu exclusiv dedicat.
 • Gătit la temperatură scăzută--10 feluri de mâncare în cel mai pur respect al tradiției culinare. În fruntea tehnologiei, aceste cuptoare pirolitice incorporabile De Dietrich oferă o gătire blândă, regulată și omogenă, sub 100°C, folosită de bucătari. Accesul la acest program este extrem de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți felul de mâncare: miel roz sau bine făcut, friptură de vițel, friptură de vită, pește întreg mic și mare, iaurturi... astfel încât cuptorul încorporat cu piroliză să execute apoi automat gătirea dorită.
 • Funcția de uscare :--pentru a spori aroma tuturor preparatelor. Maison De Dietrich a echipat noile sale cuptoare de piroliză încorporate cu o funcție de care acum va fi greu de făcut fără. Acest proces de deshidratare face posibilă uscarea la o temperatură perfect controlată, între 60°C și 80°C, a unui număr de alimente diferite – ierburi aromatice, fructe sau legume. Impiedicand proliferarea bacteriilor, le permite sa fie pastrate cateva luni pentru a putea fi eliminate conform dorintelor si pentru a conserva elemente esentiale precum mineralele si vitaminele.
 • Funcția Sabatului:Acest mod de programare permite cuptorului să funcționeze în autonomie completă timp de 75 de ore dacă este necesar. Un flux de energie electrică menține cavitatea la o temperatură constantă de 90°C, pentru a găti sau a menține preparatele calde fără a folosi termostatul, lumina interioară rămânând aprinsă, chiar și când ușa este închisă.

Afișaj DX3: Ecran foto color TFT de 6 inchi
Capacitate 73 litri
Energie A+
Curățare pirolitică (3 moduri)
Cuptor multifuncțional cu 12 opțiuni, inclusiv încălzire combinată și gătire ventilată
Modul Perfect Sensor Chef: 15 feluri de mâncare
Gătit la temperatură joasă: 10 feluri de mâncare
Ghid culinar: 50 de rețete
Modul de patiserie franceză: 14 rețete
Funcție de uscare și funcție de Sabat
Ușă cu închidere moale
Sine complet telescopice
Uși cu geam cvadruplu (dintre care trei sunt detașabile)
6 niveluri de raft
2 rafturi și 1 tavă de picurare cu 2 grile de ungere
 

Dimensiunile produsului gol H x L x A (mm): 592X592X609
Dimensiunile nișei încastrate H x L x A (mm):585X560X550
Greutate neta in kg:39.1
Greutate bruta in kg:40.4

 

 • Experții noștri vă pot oferi servicii de top și soluții rapide. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la

  contact@topmax.ro.

Detalii produs
DOP8785X
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

 • Aspect:
 • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
20 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.


Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!